TomorrowWorld 2015

Det är bara TomorrowWorld som kan erbjuda en arena full av EDM megastjärnor, världsledande, ljusshower, pyroteknik och häpnadsväckande natur att hysa allt. Den 25-27 September sätter denna efterlängtade festival igång i USA. Från sin bas i Boom , har Belgien , Tomorrowland steppat ut och kommer åter igen med en ny festival som inte gör någon besviken. Nu med festivaler i Brasilien och USA , är det den samma upplevelsen som Tomorrowland. Nu behöver du inte vänta på att få uppleva Tomorrowland en gång per år, några månader efter är det även dags för TomorrowWorld! Hur mycket jag än sitter och skriver hur mcyket jag älskar denna festival så måste den upplevas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>