Motion + musik

Motion är ett av de bästa sätten för att förebygga allvarliga sjukdomar under hela livet. Regelbundna rutiner är viktiga för att hållas konsekvent varje dag övning. För att hålla igång med dina rutiner krävs det även motivation.  Motivation och motion är positivt medverka i stort sett i varje individ . Ju mer motivation individen har att utöva, desto mer sannolikt kommer vi att utöva och fortsätta att utöva,  En aspekt för att hjälpa till att upprätthålla en hög nivå av motivation är med musik. Det är en sällsynthet att hitta personer i gymmet utan öronsnäckor eller någon form av musik , speciellt de som utför aerobic träning. Musik spelar en stor motiverande faktor under träning och beroende på tempot i vissa låtar.

För högre intensitet träning , såsom högintensiva intervallträning , är det viktigt att öka tempot i musiken så att sinnet kan hålla sig motiverat under hela övningen. För dem som tycker att Yoga är en bra träning så är musik med mycket lågt tempo något att rekommendera. Exempelvis ambient musik. En enkel musiksökning på en passande låt kan bidra till att du ger 100% under ditt gympass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>