Presenttips till den som redan har allt

I yngre dagar var det alltid ganska lätt att ge bort presenter till en rimlig peng då man i värsta fall när man inte visste vad man skulle köpa till personen i fråga kunde ge bort ett cd-album (förutsatt att man vet vilken typ av musik personen lyssnade på). Jag kan inte räkna hur många “absolute music” skivor jag köpt genom tiderna som present! Vad bättre än att ge bort något random album till utvalda artister som någon annan redan valt på förhand? Annars har böcker även funkar i liknande syfte i lite äldre dagar. Nu till helgen fyller en av mina nära vänner år och då jag själv kommit in på ett större hälsotänk på senare tid har jag letat upp lite sidor på nätet som kunna bidra med något nyttigt till såväl hälsofreak som nybörjare. Som den rabattjägare jag är så använda jag mig självklart av rabattkoder för att utföra mina köp. Välj t.ex. rabattkoder till Gymgrossisten och spara upp till hundratals kronor på köpet. Annars erbjuds även Bodystore rabatter som ger upp till 20% lägre pris på utvalda produkter. Om personen i fråga är anti träning/hälsa så kör bara på något standard mainstream som lite heminredning från Royal design eller liknande, funkar alltid =)

 

fira födelsedag presenttips

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>